AANBOD

Pelletkachels

Pelletkachels zijn heden ten dage zeer geliefd omwille van hun gebruiksgemak. Voor mensen die weinig tijd hebben is deze kachel de ideale oplossing. Knopje drukken en ze brandt. Een pelletkachel kun je dus de avond voordien perfect voorbereiden voor de volgende dag.  Wel belangrijk zijn de pellets zelf. Stook steeds gekeurde pellets die gefabriceerd zijn volgens een bepaald nummer, aan dit nummer kun je zien waar deze ergens vandaan komen, en welke keuringen er juist van toepassing zijn. Het vermogen van pelletkachels varieert van 6 kw tot ca 14 kw, ook bestaan ze met watertechniek tot een vermogen van 24 kw. Sommige hebben verschillende convectie-ventilatoren, zodat de warmte naar ander gelegen ruimtes kan geleid worden.

Wist je dat pellets ongeveer 5 kw/kg hebben en dat pelletkachels minimum 90% rendement hebben !

Kies uw juiste kachel

In de brochures staat vermeld welk vermogen de kachel heeft. Ze hebben een minimum en een maximum vermogen. Het plezante is dat je echt op bijvoorbeeld 2.5 kw kunt stoken, u doet de instelling en de kachel zorgt zelf dat er op dit vermogen wordt gestookt. Sommige hebben verschillende convectie-ventilatoren, zodat de warmte naar ander gelegen ruimtes kan geleid worden. Er bestaan ook modellen die zeer ondiep zijn, ideaal om in smalle ruimtes te plaatsen.

Ons gamma

MCZ, een Italiaans merk met een uitgebreide keuze aan kachels en inbouwkachels. Onze ervaring met dit merk is dat het zeer betrouwbaar en bedrijfszeker is. Ook hebben ze een zeer stille werking, bij sommige modellen kan de convectieventilator zelfs uitgeschakeld worden.

Austroflamm is een Oostenrijks merk dat slechts 6 modellen in zijn gamma heeft, maar ook gekend is vanwege de zeer stille werking. Ze hebben geen convectieventilator, enkel bij de “Clic” is het optioneel verkrijgbaar.

Vakmanschap, kwaliteit en een goede service staan hier bij ons hoog in het vaandel!

Overtuig u zelf en contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte
Neem contact op