OVER HANSVANOPDORP

Een blik achter de schermen

Midden jaren ’60 begon vader Norman De Bruyn met zijn zelfstandige activiteit als vloerder-tegelzetter. Kort daarop begon hij met het plaatsen van sierschouwen en haarden. In ’88 begon Hans mee te werken met zijn vader. In 1993 is Hans dan gestart als volledig zelfstandige met het plaatsen van sierschouwen en kachels. In 2001 werd het pand in de Brusselmansstraat te klein, en verhuisden we naar de Provinciale Baan 15 In Buggenhout. Hier konden we direct genieten van een winkelruimte van 200m² en een opslagruimte van 1000m². De bvba Hansvanopdorp werd daar geboren.

Ondertussen is bvba Hansvanopdorp uitgegroeid tot een modern bedrijf waar “samenwerken” en “overleg” zeer belangrijke woorden geworden zijn. Samen met de klant overlopen we, hoe een situatie moet aangepakt worden. Onze plaatsers worden hier ook mee ingeschakeld om tot een goed succes te komen.

Wat betreft kasten op maat rond de haard werken we samen met professionele afwerkingsbedrijven. Na een huisbezoek ontvang je een gedetailleerde offerte en eventueel een ontwerp in 3D.

Een greep uit onze merken die we verdelen: Tulikivi, Hoxter, Ortner, Brunner, Rais, Contura,  Morso, Lotus, Skanterm, Hase, Dovre, Austroflamm, Stûv, Jidé, Nordpeis, MCZ,…

Al onze kachels hebben het vereiste A of A+ label.

Vakmanschap, kwaliteit en een goede service staan hier bij ons hoog in het vaandel!

Overtuig u zelf en contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte
Neem contact op