AANBOD

Inbouwhaarden op hout

Convectiehaarden en accumulerende haarden vormen vandaag de populairste verwarmingstechnologieën. De inbouwhaarden van HOXTER zijn aan beide technologieën aangepast. Ze werken perfect in de gesloten ombouw van een accumulerende haard met bijkomende opslagmassa en kunnen ook goed gebruikt worden voor convectiehaarden.

De Hoxter inbouwhaarden vallen eerst en vooral op door hun bijzondere duurzaamheid. Tot in de kleinste details stralen deze inbouwhaarden stevigheid uit. Ze zijn ontworpen op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar de specifieke krachten die de diverse onderdelen te verwerken krijgen tijdens maar ook na het branden. Hoxter brengt een uitgebreid gamma inbouwhaarden in allerhande maten, capaciteiten en vormen.

Hoxter staat voor topkwaliteit aan materialen, een globaal technologisch concept, dubbel glasraam, perfecte luchtdichtheid, extreme weerstand tegen drukbelasting, elektronische sturing, enz.. Er zijn ook vele opties zodat iedereen de perfecte keuze kan maken en dit alles aan zeer concurrentiële prijzen.

Hoxter biedt ook een gamma accumulatiehaarden aan, die extra warmte opslaan en als stralingswarmte in de ruimte brengen. Dit kan met accumulatie-ringen bovenop het toestel of met een extra accumulatiemassa ernaast.

Uiteraard is een modern gebruikscomfort gegarandeerd, met onder meer liftdeuren, koude handgrepen, een schoon blijvend glasraam, eenvoudige reiniging, vulling vanuit een andere ruimte en nog veel meer. Wilt u graag meer weten over Hoxter en de toestellen zien branden, bezoek dan zeker onze toonzaal.

Vakmanschap, kwaliteit en een goede service staan hier bij ons hoog in het vaandel!

Overtuig u zelf en contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte
Neem contact op